Поялника не ме плаши. По-скоро не познавам означенията на елементите по схемата. Иначе имам малко повече от общата представа за полупроводниковите елементи, но не са най-силната ми страна. Повече ме бива в механиката и така да ти кажа моята кола я направих преди около три години с шест степенна скоростна кутия. Дори помогнах на колега от Варна да направи и своята. Друг е въпросът, че тук във форума ме оплюха и много ме издразниха.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Eл. стъкла
Collapse
X
-
Ще се справиш. В това съм повече от сигурен. А каквото не е ясно, ще го изясняваме в движение.
Като начало намери една монтажна платка (размери 4Х6 см са достатъчни), осигури си елементите и давай да я почваме.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Възловият елемент е схемата 555.
Води се таймер 555. Много разпространена схема - във всеки магазин за полупроводникови елементи я имат.
Другите чаркове съм ги писал какви са под схемата. ако трябва мога да ти пратя и снимки, за да придобиеш визуална представа затова кое как изглежда.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от sergo11 Покажи съобщениеЩе опитам без снимка. Всъщност има ли значение, че моята кола е с оригинална аларма и ключовете ми са от тези сгъваемите с двете копчета (едно за отключване и заключване и една за отваряне на багажника).
Няма значение. Устройството реагира на действието на централното заключване, без значение откъде то се задейства.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от sergo11 Покажи съобщениеИ аз така си помислих ама не знам защо зададох този тъп въпросРешил съм и да реализирам и пускането на видео сигнал прeз ICS-a
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Обикновено готовите комфорт модули, които се предлагат на пазара (или поне евтините такива) биват универсални. Т. е. - конструирани са така, че да могат да се внедряват лесно във всякакви автомобили.
Това означава, че трябва в най-малка степен да зависят от огромното разнообразие от схемни решения.
Единственият начин да се постигне това е да се направят да въздействат директно върху моторите на стъклата.
И тук идва проблемът. Управлението на такъв мотор, трябва да е много добре оразмерено със всичките му защити с цел да се избегне възможността да дефектира мотор.
Дискутираното в тази тема устройство е съобразено с конкретните особености на модела AR 166. То в този си вид то не е лесно приложимо за други модели, но за сметка на това, работейки в 166, устройството НЕ въздейства директно на моторите на стъклата а само на техните фабрични управляващи модули. Все едно, че някой действа с копчетата на конзолите. Така вероятността да изгори мотор не е по-голяма от ситуацията при която стъклата се затварят ръчно.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от sergo11 Покажи съобщениеЩе реализирам твоята схема. А за RGB сигнала знам. Още се чудя какво устройство за подаване на сигнала да избера от което ще е най лесно да се извади RGB. Но това е коментар за друга тема.
Аз бих ти препоръчал да изходиш по-скоро от съображения за функционалност и удобство, отколкото това дали има RGB изход. А след като вече е избрано устройството ще се търси решение за съгласуване с ICS-а.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Любо /ecotronic/,благодаря за екстрата с която се сдоби моята каляска!
Радвам и се като малко дете и я използвам май....всеки ден
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеЛюбо /ecotronic/,благодаря за екстрата с която се сдоби моята каляска!
Радвам и се като малко дете и я използвам май....всеки ден
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
перфектен комфорт модул за 4-те стъкла сътворен от Любо и работещ перфектно без да тормози ел.инсталацията и моторитеsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment